Yağmurlu İlkokulu
YAĞMURLU KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ OKUL SK. YAĞMURLU ILKOKULU BLOK NO 3 MERKEZ / TOKAT

VİZYON

Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede öğrenci merkezli ve uygulamalı eğitimin esas alındığı; araç-gereç ve teknolojik donanım yönünden gerekli yeterliliğe sahip; öğrencilerin bireysel ve sosyal yönlerini geliştirecek programların uygulandığı; sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde daha aktif; huzurlu ve temiz bir çalışma ortamının olduğu; ekip ruhuyla çalışan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Misyonumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda işleri yapan değil; işleri doğru yapan ve sorgulayan, araştıran, sağlıklı iletişim kuran,yaşamı kullanma becerisini kazanmış ,düşünen ve düşündüren, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Elektirikli Isıtıcı

il merkezine 32km uzaklıktadır.

Tokat Merkez Yağmurlu Köyü